Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Baza De Tratament Vatra Dornei Hotel Intus

Baza De Tratament Vatra Dornei Hotel Intus

Restaurant (240 locuri), bar de zi, seif la receptie, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), coafor si frizerie, centru spa, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, baie de aburi, baza de tratament. Alte facilitati oferite la hotel intus:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Hotel intus vatra dornei, 5 str. Baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: Restaurant (240 locuri), bar de zi, seif la receptie, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), coafor si frizerie, centru spa, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, baie de aburi, baza de tratament.

Statiunea Vatra Dornei Hotel Bradul
vizitati articolul complet aici : https://brainstudy.info/images/statiunea-vatra-dornei-hotel-bradul
Restaurant (240 locuri), bar de zi, seif la receptie, sala de conferinte, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile), coafor si frizerie, centru spa, sauna, cada cu hidromasaj, sala de fitness, baie de aburi, baza de tratament. Hotel intus ⭐ , romania, vatra dornei, republicii 5b: Despre hotel intus vatra dornei.

Restaurant ( 140 de locuri ), lift, baza de tratament, sala de conferinte, sala de gimnastica, sauna, masaj, coafor, frizerie, seif.

Sauna, cada cu hidromasaj cu apa minerala, sala fitness, baie de aburi. Hotelul a fost renovat integral in anul 2014. See traveler reviews, candid photos, and great deals for hotel intus, ranked #4 of 6 hotels in vatra dornei and rated 2 of 5 at tripadvisor.

Rezervare la cerere rezerva acum. Oferta de odihna este valabila pentru sejururi minim 10 nopti ,oferta de tratament este valabila pentru localizare:in vatra dornei, la o distanta de 500 m de partia de schi veverita si 150 m de parcul. Sauna, cada cu hidromasaj cu apa minerala, sala fitness, baie de aburi.

Sejur Tratament Balnear 2019 Vatra Dornei Hotel Intus
vizitati articolul complet aici : https://www.dodotravel.ro/sejur-circuit-cazare-bilet/sejur_tratament_balnear_2019_vatra_dornei_-_hotel_intus**_/1795
Baie proprie, tv cablu, telefon si frigider. Baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: Baie cu dus · baza de tratament · frigider in camera · baie proprie · incalzire centrala · parcare · punct informatii turistice · restaurant · sala gimnastica · sauna · televizor in camera · televiziune prin cablu · terenuri.

Oferta de odihna este valabila pentru sejururi minim 10 nopti ,oferta de tratament este valabila pentru localizare:in vatra dornei, la o distanta de 500 m de partia de schi veverita si 150 m de parcul.

Situat in centrul statiunii vatra dornei, hotelul intus le pun la dispozitie oaspetilor o baza de tratament, un seif la receptie si o sala de conferinta. Hotel intus are baza de tratament proprie cu cabinete de consultatii pe diferite specialitati. Amplasat ideal in centrul statiunii vatra dornei, hotel intus 2* ofera turistilor cazati aici toate conditiile necesare petrecerii unui sejur de neiutat.

Hotel intus** a fost complet renovat în 2014 si este amplasat la 150 de metri de parcul central și la 500 de metri de pârtia de schi camere: Hotelul are o amplasare ideala in centrul statiunii vatra dornei. Great savings on hotels in vatra dornei, romania online.

Oferta Speciala Odihna Si Tratament Balnear 2021 Vatra Dornei Hotel Bradul Pico Mar Travel
vizitati articolul complet aici : https://www.picomartravel.ro/vacanta/Oferta-Speciala-Odihna-si-Tratament-Balnear-Vatra-Dornei-Hotel-Bradul/52
Hotel intus este situat in centrul statiunii vatra dornei si dispune de 147 camere duble dotate cu: Rezervare la cerere rezerva acum. Hotelul are o amplasare ideala in centrul statiunii vatra dornei.

Hotelul intus 2* ofera turistilor:

Alte facilitati oferite la hotel intus: Pret persoana/noapte fara taxe de la 162 lei. Baie proprie, tv cablu, telefon si frigider.

Posting Komentar untuk "Baza De Tratament Vatra Dornei Hotel Intus"